Uw voeten zijn bij mij in goede handen!

Hartelijk welkom op de website van 
Pedicurepraktijk Atelure te Lochem.
Mijn naam is Astrid Kruize.
In 2023 heb ik de opleiding
Basis- en Medisch Pedicure met succes afgerond. 

Ik geniet van de variatie in m’n werk: de ene keer een nagelbeugel zetten, de andere keer een nagelreparatie. Ook geef ik heerlijke cosmetische behandelingen of voet- en onderbeenmassages. Goede adviezen geven over bijv. schoenen, schimmelnagels en voetverzorgingsproducten is een belangrijk én een fijn onderdeel van mijn vak.
Dit alles maakt dat ik het vak van pedicure zo leuk vind. 

Ik werk alleen vanuit mijn praktijk. 

ProVoet is de brancheorganisatie waarbij ik ben aangesloten.

 

Laatste nieuws:
Op dit moment heb ik een cliëntenstop. 

Vanaf 18 juni  t/m  23 juni 2024 ben ik niet aanwezig. 

En vanaf 15 augustus t/m 6 september ben ik niet aanwezig. 
 

Contact opnemen

foot-1885546_1920

Mijn expertises

Ik ben gediplomeerde pedicure en lid van brancheorganisatie ProVoet. Ik heb me na de basisopleiding verder gespecialiseerd. Daarom kan ik u ook de onderstaande gespecialiseerde behandelingen aanbieden:

Reumatische voet

Voor iemand met reumatische klachten is het aan te raden om een pedicure te bezoeken die verstand heeft van deze aandoening, ik ben bijzonder bedreven in het verlichten van knobbels en het geven van gedegen advies over geschikt materiaal. 

Voetbehandeling

Diabetische voet

Mensen met diabetes lopen de kans om complicaties aan hun voeten te krijgen als gevolg van de ziekte. Door mijn focus op "Diabetische Voet" kan ik uw voetprobleem grondig beoordelen en behandelen, wat vaak vergoed wordt door de ziektekostenverzekering.

Nagels knippen

Persoonlijke voetverzorging

Aangepaste voetverzorging omvat een volledige lichaamsbehandeling van uw voeten, te beginnen met een voetenbad en scrubben van de huid. Dit wordt gevolgd door het aanbrengen van een zalfpakket om de genezing te bevorderen. 

foot-1885546_1920

Voeten verdienen aandacht!

Wanneer u zich realiseert hoeveel voetstappen u in uw leven gaat zetten, dan is snapt u goed waarom deze slogan ook voor u telt. U kunt te maken krijgen met allerlei ongemakken zoals eelt, likdoorns en ingroeiende nagels. Maar ook klachten als reuma, diabetes of nare drukplekken kunnen op uw voeten van toepassing zijn. Mijn advies: ga op tijd naar een specialist! Als u op tijd verzorging voor uw voeten krijgt, kan u een medische behandeling en blijvende klachten voorkomen.