Uw voeten zijn bij mij in goede handen!

Hartelijk welkom op de website van 
Pedicure Praktijk Atelure te Lochem.
Mijn naam is Astrid Kruize 
In 2023 heb ik de opleiding
basis en medische pedicure met succes afgerond. 

Ik geniet van de variatie in m'n werk de ene keer een nagelbeugel zetten de andere keer een nagelreparatie. Ook geef ik heerlijke cosmetische behandelingen of voet en onderbeen massages. Daarnaast is het geven van goede adviezen over schoenen, schimmel nagels, voetverzorging producten een belangrijk maar een fijn onderdeel van mijn vak.
Dit alles maakt dat ik het vak pedicure zo leuk vindt. 

Ik werk alleen vanuit mijn praktijk. 

Daarnaast ben ik aangesloten bij brancheorganisatie ProVoet.

Laatste nieuws:
Op dit moment heb ik een cliënten stop. 
Mocht u alleen een kloof, ingroei nagel of likdoorn hebben dan mag u mij altijd bellen. Ondanks de cliënten stop.
 

18 oktober en 23 oktober a.s. is de praktijk gesloten.

 

Contact opnemen

foot-1885546_1920

Mijn expertises

Ik ben gediplomeerde pedicure en lid van brancheorganisatie ProVoet. Ik heb me na de basisopleiding verder gespecialiseerd. Daarom kan ik u ook de onderstaande gespecialiseerde behandelingen aanbieden:

Reumatische voet

Voor iemand met reumatische klachten is het aan te raden om een pedicure te bezoeken die verstand heeft van deze aandoening, ik ben bijzonder bedreven in het verlichten van knobbels en het geven van gedegen advies over geschikt materiaal. 

Voetbehandeling

Diabetische voet

Mensen met diabetes lopen de kans om complicaties aan hun voeten te krijgen als gevolg van de ziekte. Door mijn focus op "Diabetische Voet" kan ik uw voetprobleem grondig beoordelen en behandelen, wat vaak vergoed wordt door de ziektekostenverzekering.

Nagels knippen

Persoonlijke voetverzorging

Aangepaste voetverzorging omvat een volledige lichaamsbehandeling van uw voeten, te beginnen met een voetenbad en scrubben van de huid. Dit wordt gevolgd door het aanbrengen van een zalfpakket om de genezing te bevorderen. 

foot-1885546_1920

Voeten verdienen aandacht!

Wanneer u zich realiseert hoeveel voetstappen u in uw leven gaat zetten, dan is snapt u goed waarom deze slogan ook voor u telt. U kunt te maken krijgen met allerlei ongemakken zoals eelt, likdoorns en ingroeiende nagels. Maar ook klachten als reuma, diabetes of nare drukplekken kunnen op uw voeten van toepassing zijn. Mijn advies: ga op tijd naar een specialist! Als u op tijd verzorging voor uw voeten krijgt, kan u een medische behandeling en blijvende klachten voorkomen.